Субота, 20.04.2024, 13:07
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Шахова література [0]

Наше опитування
Найкраща шахістка Жмеринки
Всього відповідей: 61

Зв'язок з нами
Якщо у вас виникли питання або пропозиції, то ви можете зв'язатися з нами через:

Skype: artur-ron
Вконтакте:
  • Роєнко Артур

  • E-mail: artroenko21@gmail.com


    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Головна » 2014 » Березень » 26 » Всеукраїнський шаховий турнір у м. Жмеринка
    11:54
    Всеукраїнський шаховий турнір у м. Жмеринка

      Добавили таблицю змагань

       22-23 березня в м. Жмеринка в приміщенні БНТ відбувся 4-й Всеукраїнський шаховий турнір «Жмеринська весна 2014», в якому приймали участь шахісти з Київської, Житомирської, Хмельницької та Вінницької областей.Турнір відбувся за підтримки директора ПП" Корунд" Кушніра А.П Загальна кількість учасників склала 47 шахістів, серед яких 21 учасників жителі міста Жмеринки та Жмеринського району, які мали можливість безкоштовно приймати участь в турнірі та перевірити свої сили з шахістами різного рівня. Вік учасників був різноманітний, від 6 до 76 років. Турнір проходив у дружній обстановці, тому що шахісти це не тільки суперники, але й колеги і друзі по життю. Лідерство відразу захопив Разін Вадим, який впевнено перемагав як і білим так і чорним кольором і після першого дня мав у запасі 5 із 5, він чудово проявляв свою майстерність у цейтноті. На пункт від нього відставали: господар турніру Роєнко Артур, Яворський Олег, Ревуцький Володимир, Іванов Володимир та Герасименюк Михайло, їх наздоганяла велика когорта досвідчених та майстерних гравців. Жмеринчани відчутно поступались у класі гостям міста, але свої стіни допомагали. Можна було замітити, як шахісти налягали на воду і за 5 турів 18 літрів води було випито, це ще раз доказує, що шахи – це спорт, який забирає багато сил. Деякі шахісти після першого дня пішли на природу їсти шашлик, у цей день була дуже сонячна погода, а деякі відправились додому готуватись до завтрашнього дню. Другий день почав розставляти точки над «і»  Разін знову перемога, позаду нього Яворський, Герасименюк. Надалі лідер турніру зіграв дві бойові нічиї з Яворським та Герасименюком і вже в останньому турі швидка нічия з Джупіним забезпечила чергову перемогу на турнірі у Жмеринці він був нагороджений кубком переможця, його не лякають звання  суперників, але вони чекають коли це вже Вадим отримає норма майстра спорту, друге місце посів – майстер спорту з міста над Бугом Вусатюк Володимир, який під кінець турніру показав свою майстерність та  розуміння позиції, третє місце виборов - майстер з м. Києва Герасименюк Михайло, приємно ,що йому в нас подобається і він залюбки до нас приїжджає, також в 10-ці два шахісти зі Жмеринки, 6-е місце Ходюк Анатолій – завдяки досвіду провів гарний фінішний спринт та 7-е місце Роєнко Артур – не вистачило реалізації в ендшпілі. Окрім основних призів, яких було 10, додатково було передбачені призи серед ветеранів, жінок, дітей до 14 років та жмеринчан. 

    Кращі ветерани: 
    1.міжнародний майстер Ревуцький Володимир м. Житомир
    2. КМС з м. Літин Фіногеєв Дмитро.
    Кращі серед жінок:
    1.    КМС Понятишина Наталія з м. Хмельницький
    2.    Черепанова Вікторія м. Жмеринка –після невдалого початку 1 з 5, в другий день набрала 4 з 4, під її бойовий настрій потрапили і жмеринські шахісти, яким можно було тільки поспівчувати. 
    Кращі серед жмеринчан : 
    1.КМС Мацько Сергій
    2. Першорозрядник: Заверуха Андрій -  в Жмеринці показує чудовий результат, доказав, що він гідний звання КМС, мав 5 з 7 і в 8 турі грав на 2 дошці, але нажаль майстри не дали Андрій надалі продовжити переможну ходу
    Кращі серед дітей:
    1.    Полігас Владислав м.Жмеринка – добре грав і вперше набрав 4.5  у турнірі такого рангу
    2.    Корнійчук Олександра м. Житомир – вперше в нашому місті, на мою думку дуже перспективна.
    3.    Журавель Аліна м. Вінниця
    Щиро вітаємо наших переможців
    Щодо учнів нашої школи хочу виділити Бялого Данила, який має 3-й розряд і вперше зіграв унічию з КМС і набрав 3.5 очка і тільки за додатковими показниками не отримав дитячий приз,  бажаємо на досягнутому не зупинятися.
     Дудник Віталій зіграв у свою силу

    Ільницький Владислав та Фурман Олег зіграли нижче своїх можливостей.
    Виносимо подяку організаторам, спонсорам та всім хто сприяв проведенню турніру. Сподіваємось, що і надалі цей турнір залишиться традиційним для нашого міста.

                                                                  

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Переглядів: 1146 | Додав: Roenko_Artur | Рейтинг: 5.0/2
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Пошук

    Перевірка знань

    Хвилинка гумору
    ping ukrbash.org
    УкрБаш

    Корисні сайти
  • Шахматная планета
  • ChessTactics
  • Вінниця шахова
  • Офіційний сайт Федерації шахів України
  • Рейтинг-лист м.Жмеринка
  • Хвилинка українського гумору

  • Top chess rating

    Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz